Menu
Your Cart

Zakaj izbrati Plasticni-kozarci.si

 

Hitra in zanesljiva dostava

Naši partnerji za dostavo so priznani in zanesljivi. Vsi izdelki iz ponudbe naše spletne trgovine so odpremljeni neposredno iz našega skladišča. Izdelki iz stalne zaloge, naročeni ob delovnikih do 12:00 ure, so odpremljeni še isti dan. Pošiljka bo na vašem naslovu običajno že naslednji delovni dan. 
Vaša prednost je, da naročene izdelke dobite hitro in zanesljivo na želeni naslov za dostavo.

 

Ponudba

Naš asortima zajema visoko kakovostne plastične kozarce in embalažo. Ponudbo prilagajamo potrebam in zahtevam kupcev. Trudimo se za kar se da širok izbor izdelkov in možnosti, da vam ponudimo čim več alternativ. 
Vaša prednost je večja možnost izbire izdelkov, ki ustrezajo vam in vašim zahtevam.

 

Kakovost in varnost

V spletni trgovini Plasticni-kozarci.si prodajamo zgolj izdelke v kakovost katerih smo prepričani. 
Vaša prednost je naše zagotovilo o dobavi izdelkov visoke kakovosti, saj smo za vas izbrali le najboljše izdelke.

 

Ugodne in pregledne cene

Pri nas cene niso na zahtevo oziroma po povpraševanju. Vse cene so vam na voljo že na mestu ponudbe in po želji njihovo primerjavo opravite sami. Menimo, da je tako pošteno in za vas ugodno. 
Vaša prednost je takojšen pregled nad stroški naročila in možnost primerjave cen – brez nepotrebnih »če«, »v primeru« in podobno.

 

Količinski popusti

Večje nakupe nagrajujemo. Že pri nakupu izdelka v količini 1 kartona, je njegova cena nižja v primerjavi s ceno na set oz. vrečko. Z večjim nakupom ste upravičeni do višjega popusta. 
Vaša prednost je možnost, da znižate in optimizirate stroške vaše nabave.

 

Garancija nakupa

Fizičnim osebam nudimo 14 dnevno garancijo nakupa zaradi česar nam lahko že dostavljene izdelke vrnete. Podrobnosti o garanciji nakupa najdete tu
Vaša prednost je možnost vračila naročenih in že dostavljenih izdelkov.

 

Strokovna pomoč in svetovanje

Naša ekipa vam je na voljo od ponedeljka do petka, od 7:00 – 14:00 ure. Pomagamo vam izbrati izdelke primerne za vaše potrebe. Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko sporočilo. 
Vaša prednost – poleg prodaje vam tudi svetujemo. Tako ste lahko prepričani, da bodo izbrani izdelki zadovoljili vaše potrebe in želje, v kakovosti, materialu in količini.