Menu
Your Cart

Načini plačila

 

Načini plačila


V spletni trgovini nudimo naslednje možnosti plačila:

  • Z gotovino ob prevzemu pošiljke (plačilo po povzetju). V tem primeru plačate naročene izdelke dostavitelju, ki dostavi paket.
  • Plačilo z bančnim nakazilom, ki se ga lahko opravi tudi preko storitve spletnega ali mobilnega plačevanja. Pri oddanem naročilu kupec prejme na elektronski naslov podatke za plačilo. Plačilo se izvrši na naš TRR: SI56 0230 2025 4801 263 odprt pri NLB d.d. Naročilo odpremimo, ko je priliv viden na našem računu.

Opozorilo: Pri plačilu z bančnim nakazilom se izognete proviziji, ki jo dostavitelj zaračuna za plačilo pošiljk z odkupnino!

 

Izdaja računa


Obvezujemo se, da za vsako dostavo izdelkov izdamo račun, na katerem sta razčlenjena cena in vsi stroški povezani s spletnim naročilom. Kupec prejme račun v papirni obliki skupaj s pošiljko ali elektronsko na naveden e-naslov. V primeru osebnega prevzema pa ob prevzemu naročenih izdelkov.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.

Zahtevaj račun