Menu
Your Cart

Dostava

 

Dostava


Pri spletnem naročilu imate naslednje možnosti izbire dostave:

  • Osebni prevzem na sedežu upravitelja spletne trgovine v času obratovalnih ur. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, prejmete obvestilo. Plačevanje s plačilnimi karticami na prevzemnem mestu ni mogoče.
  • Dostava preko ponudnikovega pogodbenega partnerja. Trudimo se, da so vsa naročila odpremljena v najkrajšem možnem času. Če so izdelki na zalogi, se odprema izvrši običajno še isti dan. V primeru, da izdelkov na zalogi ni oziroma so dobavljivi »po naročilu«, se rok dobave podaljša lahko tudi za 15 delovnih dni. Ko bo vaše naročilo odpremljeno, prejmete obvestilo, da smo naročilo odposlali.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta DPD d.o.o. in GLS d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če s tem lahko naročilo izpolni bolj učinkovito.

Strošek dostave je razviden v košarici ob zaključevanju naročila in se obračuna glede na težo naročenih artiklov po veljavnem ceniku pogodbenega partnerja.

Pogodbeni partner morda nudi možnost preusmeritve paketa na paketomat ali drugo prevzemno mesto. Za storitev lahko zaračuna stroške preusmeritve, neodvisno od naših, že zaračunanih stroškov dostave.

 

Osebni prevzem


Naročeno blago lahko prevzamete osebno na sedežu upravitelja spletne trgovine. Plačevanje s plačilnimi karticami na prevzemnem mestu ni mogoče, tako da je potrebno plačilo izvršiti vnaprej, z bančnim nakazilom na naš račun ali plačati z gotovino ob prevzemu.

Naslov za prevzem:
Orpal d.o.o.
Vir, Rožna ulica 4/a
1230 Domžale

Možnost prevzema v času uradnih ur, in sicer:

  • PO-PE od 7:00 do 14:00
  • prazniki in dela prosti dnevi izključeni

Opozorilo: Priporočamo, da čas osebnega prevzema predhodno telefonsko najavite, da zagotovimo možen prevzem!