Dostava


[zadnja osvežitev: 01.12.2017]

Dostava

Pri spletnem naročilu imate naslednje možnosti izbire dostave:

  • Osebni prevzem na sedežu upravitelja spletne trgovine v času obratovalnih ur. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, prejmete obvestilo. Plačevanje s plačilnimi karticami na prevzemnem mestu ni mogoče.
  • Dostava preko ponudnikovih pogodbenih partnerjev. Trudimo se, da so vsa naročila odpremljena v najkrajšem možnem času. Če so izdelki na zalogi, se odprema izvrši običajno še isti dan. V primeru, da izdelkov na zalogi ni oziroma so dobavljivi »po naročilu«, se rok dobave podaljša lahko tudi za 15 delovnih dni. Ko bo vaše naročilo odpremljeno, prejmete obvestilo, da smo naročilo odposlali.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta DPD d.o.o. in TNT d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če s tem lahko naročilo izpolni bolj učinkovito.

Strošek dostave je razviden v košarici ob zaključevanju naročila in se obračuna glede na težo naročenega blaga po veljavnem ceniku pogodbenega partnerja.

Dostava pri vrednosti naročila nad 100 EUR je BREZPLAČNA.
Opozorilo: V kolikor naročilo izpolnjuje pogoje, morate pri izbiri načina dostave izbrati možnost »Brezplačna dostava«! Po oddaji naročila, v kolikor ne izberete omenjenega okenca, stroška dostave žal ne moremo povrniti.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na sedežu upravitelja spletne trgovine.

Naslov za prevzem je:

Orpal d.o.o.
Vir, Rožna ulica 4/a
1230 Domžale

Možnost prevzema v času uradnih ur, in sicer:

  • PO-PE od 7:00 do 14:00
  • prazniki in dela prosti dnevi izključeni